Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Отварамо врата вртића „Весељко“ (ВИДЕО)

Отварамо врата новосадских вртића за вас, како бисмо заједно открили у каквим условима се играју, расту и уче основним животним постулатима наши најмлађи.

Претходне недеље смо посетили један вртић који се налази на Тргу Коменског, у којем се много тога лепог дешава.

Тај вртић је изграђен 1958. године, а од тада па до данас изнеговао је много генерација, па ни не чуди што је деци тако лепо и удобно у том вртићу.

Унутар вртића се осети много лепа и топла атмосфера, вероватно јер садржи 4 целодневне васпитне групе, од којих су 3 на српском и једна на мађарскм језику.
Фото: Градске инфо

Чим смо ушли у вртић, деца су нам притрчала у загрљаје и слала најслађе пољупце.

Отварали смо разне теме за разговор тако да смо у овом вртићу научили о анатомији човека, диносаурусима, музичким инструментима и још много чему.

Пошто знамо да причамо српски дошли смо на идеју да научимо неки други језик, па су нам другари из мађарске групе објашњавали основне термине кроз песмице и бројалице.
Фото: Градске инфо

Када смо изашли у двориште, придружили смо се дружини која је у том тренутку садила јако лепо цвеће.

Нисмо имали куд сем да се дружимо, цртамо, плешемо и певамо, што на српском што на мађарском, све у свему много смо се забавили.

Из тог вртића понећемо пуно прелепих успомена, али и позитивне енергије, нас чекају неки нови другари па зато пут под ноге па лагано у следећи вртић.
Фото: Градске инфо

Otvaramo vrata vrtića „Vidovdanski zvončić“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.