Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Отварамо врата новог вртића „Плава звезда“ на Сајлову (ВИДЕО)

Отварамо врата новосадских вртића за вас, како бисмо заједно открили у каквим условима се играју, расту и уче основним животним постулатима наши најмлађи.

Посетили смо један нови и пре свега, предиван вртић на Сајлову у којем, замислите, царује другарство, игра и машта која ради свашта.

Тек што смо се раскомотили, одмах су нас засуле идеје за игру и песму, па смо се за кратко време прикључили другарима и остварили нова пријатељства.

Кроз игру, схватили смо да у „Плавој звезди“ влада полет, креативност и радост, јер сви наши другари из вртића много воле да читају, уче и сазнају нове ствари из света које их окружује.
Фото: Градске инфо

У паузама између игре и трчкарања по ходницима, заједно смо научили како то сијалица сија и шта се то крчка у лабораторији код Ајнштајна.

Без обзира на кишно време, ипак ништа није могло да нам поквари расположење и игру, већ напротив, добили смо инспирацију да упркос киши, певамо и ђускамо као никад до сад.

У разговору са васпитачима  и запосленима схватили смо колико је  у „Плавој звезди“ дечији осмех и безбедност на првом месту.
Фото: Градске инфо

Окружили су нас прелепом енергијом тако што су нам слали пољупце и махали, а са некима смо прослављали рођендан, поразговарали о томе како се зовемо и колико година имамо.

Када смо напунили батерије том дечијом енергијом, дошао је тренутак за растајање, пожелели смо им много здравља, среће, знања и љубави и да не забораве да се што дуже забављају.

Покупили смо све дечије осмехе загрљаје и пажњу и са тако прелепим утисцима, кренули путем неког другог вртића у потрази за новим другарима.

Фото: Градске инфо

Otvaramo vrata novog vrtića „Kamičak“ u Veterniku (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.