Почетна > Бизнис
Бизнис

ОТП нуди комбиновани стамбени кредит-мање камате у отплати

ОТП Банка саопштила је да има јединствену понуду – комбиновани стамбени кредит који током периода отплате нуди могућност преласка са варијабилне на фиксну камату и обрнуто.
Фото: PrtSc/OTP Banka/YouTube

„За решење стамбеног питања ОТП банка као лидера у кредитирању становништва и привреде, нуди комбиновани стамбени кредит, јединствен на нашем тржишту. Оно што га чини посебним јесте то што омогућује да се сваке три године прелази са варијабилне на фиксну каматну стопу и обрнуто током целог рока отплате, док је учешће већ од 10 одсто“, саопштила је та банка.

Како се наводи кроз комбиновани кредит корисницима се омогућава да пажљиво изаберу начин отплате и направе прави избор.

„Приликом подизања кредита, можете да бирате камату којом желите да започнете отплату – са фиксном или варијабилном. На сваке три године, банка нуди могућност да клијент остане на одабраном типу камате или да без накнаде пређе на другу“, објашњавају из ОТП Банке.

Поручују да када постоји могућност избора, одлука постаје лакша, те да је у окружењу пуном промена, комбиновани стамбени кредит идеално решење.

До 30. септембра ОТП Банка не наплаћује накнаду за пуштање кредита.

Минимални износ кредита је 10.000 евра, а учешће је од 10 до 20 одсто од захтеваног износа све у зависности од некретнине која је предмет хипотеке.

Рок отплате је до 30 година, а новац се може користити за куповину укњижених и неукњижених некретнина.

Cena pšenice u padu zbog najave otvaranja crnomorskih luka

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке