Почетна > Србија
Србија

Отказан лет Ер Србије на релацији Београд-Лондон

Ер Србија је била принуђена да откаже данашњи други лет између Београда и Лондона због смањеног капацитета на аеродрому Хитроу.
лет
Фото: Танјуг/Јадранка Илић

Како је саопштила Ер Србија, то је други лет из Лондона који су морали да откажу у последња два дана из истих разлога, по добијању информације са аеродрома Хитроу.

„Надлежне службе Ер Србија непрекидно раде на збрињавању свих путника са тих летова, пре свега преусмеравањем на касније или алтернативне летове, односно обезбеђивањем хотелског смештаја. За то време, Ер Србија се труди да се за путнике обезбеди освежење, као и правовремено информисање. Компанија ангажује и додатне ресурсе да би се унапредила подршка путницима“, наведено је у саопштењу.

Ер Србија је ангажовала неопходно људство и авионе из своје флоте и била је спремна да у пуном капацитету обави саобраћај на време и у складу са планираним редом летења, кажу у тој авио компанији.

Међутим, Ер Србија „не може да утиче на спремност аеродрома са којих и на које лети, па је стога и поред добре припремљености националне авио-компаније овај лет морао да буде отказан“.

Putnicima blokiranim u Frankfurtu ponuđen let za sutra

Преузмите андроид апликацију.