Почетна > Србија
Србија

Орлић посетио Школу за основно и средње образовање “Свети Сава“ у Умци

Председник Народне скупштине Владимир Орлић и генерални секретар Срђан Смиљанић посетили су данас Школу за основно и средње образовање са домом “Свети Сава“ у Умци, где су о раду школе и животу њених ученика разговарали са директорком школе Валентином Радуловић и запосленима.
Фото: Танјуг/Народна скупштина Републике Србије

Овом приликом школи “Свети Сава“ уручена је донација Народне скупштине у виду рачунара који ће користити ученици и наставници, саопштено је из српског парламента.

Током разговора са директорком, Орлић је захвалио на изузетним напорима запослених на успешном васпитању и школовању ученика ове школе, али, пре свега, на формирању личности спремних за самосталан живот и рад у широком друштвеном окружењу успешних и задовољних на личном и професионалном плану.

Школа за основно и средње образовање са домом “Свети Сава“ Умка постоји дуже од седам деценија и посвећена је образовно – васпитном раду са децом и одраслима са сметњама у развоју којима пружа здравствену, социјалну и психолошку заштиту, као и смештај домског типа, наводи се у саопштењу.

U susret Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Преузмите андроид апликацију.