Почетна > Србија
Србија

Орлић: Победа 17. децембра да буде за историју

Кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Владимир Орлић изјавио је данас, током обиласка Општинског одбора у Врбасу, да се та листа бори за „највећу и најубедљивију победу“ на предстојећим, „судбински важним изборима“.
Фото: Танјуг/СНС

У разговору са грађанима и страначким саборцима, подсетио је на све успехе које је Србија претходних година постигла спроводећи политику председника Републике Александра Вучића, као и на велике пројекте који тек предстоје, међу којима је и „Осмех Војводине“, брза саобраћајница за коју је данас издата дозвола за изградњу.

„Ове смо резултате, који су нам државу из корена променили, сви ми заједно изборили – на понос генерација које долазе. Те резултате ћемо да бранимо, снажно и одлучно, од оних који су нам Србију, заједно са својим сатрапима, уништавали, пљачкали, у црно завијали. И одбранићемо их 17. децембра, резултатом бољим него икада пре, резултатом који ће бити – за историју. Србија не сме да стане, Србија има да корача одлучно у будућност и само тако Србија побеђује“, поручио је Орлић.

Dodik:Glasaću za SNS,ako ne bude lokalnih lista dolazim u Beograd da glasam

Преузмите андроид апликацију.