Почетна > Србија
Србија

Општа болница Сремска Митровица се вратила нормалном режиму рада

Општа болница Сремска Митровица се након две године вратила нормалном режиму рада. Разлог је тај што више од две недеље нема пацијената позитивних накорона вирус и повољна епидемиолошка ситуација у Срему. Запослени, после две годинемогу мало да предахну, али су одређене мере остале на снази, као што је ношење заштитних маски.
Фото: Сремска ТВ

Инфективно одељење је враћено у своје просторије, као и хируршки блок, што у многоме олакшава рад и функционисање свих запослених, који су сада враћени у своје секторе.

Иако је ситуација тренутно стабилна, а запослени могу мало да предахну и даље одређене мере остају на снази, као што је обавезно ношење заштитних маски како здравствених радника, тако и свих који се крећу у кругу болнице, а посете су и даље забрањене. Запослени су и даље у приправности ако се поново појави талас заражених особа. Припремљене су и просторије за изолацију особа са сумњом на корона вирус.

Здравствени радници су добили појачање у виду 14 младих лекара који су запослени у Општој болници, а директор је најавио и нова радна места у блиској будућности. Директор је, такође најавио проширење и реновирање једине болнице у Срему.

Sporazum Srbije i Turske u kulturnim dobrima

Преузмите андроид апликацију.