Почетна > Србија
Србија

Олимпијада спорта, здравља и културе за пензионере одржана у Севојну

Заменик председника Савеза пензионера Србије Драган Марковић – Маркони поручио је данас да ће држава Србија учинити све да најстаријим суграђанима обезбеди и унапреди свакодневни живот.
пензионере
Фото: Pixabay/pasja1000
Марковић је то рекао на отварању седме Олимпијаде спорта, здравља и културе за пензионере Златиборског округа која је одржана данас у Севојну.

„Наша организација верује у своју државу, захваљујући председнику Александру Вучићу који је показао бригу о нашим пензионерима. Посебно бих похвалио одличну сарадању Удружења пензионера Севојно са локалном самоуправо на челу са председницом општине Севојно Мирјаном Ђурић, која је ове године издвојила значајна средства за реновирање просторија удружења“, казао је он.

Марковић је указао на пример нашег прослављеног спортског тренера Светислава Пешића, који иако је пензионер и даље тренира и пружа максималну подршку нашим младим кошаркашима.

Такмичење на седмој Олимпијади Златоборског округа је квалификационо за учешће на 16. Олимпијади спорта, здарвља и културе Трећег доба Србије у Врњачкој Бањи, која ће бити одржана 1.октобра, наведено је у саопштењу Савеза пензионера Србије.

Raste broj obolelih od kovida-19 u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.