Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

OKTAGON: Богдановић сазнао име свог првог противника на путу ка 300.000 евра

Прворангирани борац лаке категорије на Балкану, Предраг Богдановић, сазнао је ко ће стајати наспрам њега у „Oktagon“ кавезу другог марта – непоражени талeнат из Немачке, Хафени Нафука!
Фото: PrtSc/Instagram/oktagonmma

Највећа нада домаћег ММА спорта и један од највећих потенцијала Европе, актуелни „Serbian Battle Championship“ (SBC) шампион у лакој категорији, Предраг Богдановић, крајем прошле године потписао је уговор са престижном ММА организацијом „OKTAGON MMA“, и у 2024. години биће део великог „Oktagon Game Changer“ турнира у лакој категорији (до 70 килограма) и бориће се за награду од 300.000 евра!

Фото: PrtSc/Instagram/oktagonmma

Прошлогодишњи турнир у велтер категорији (до 77 килограма) у великом стилу освојио је српски борац Бојан Величковић (бивши „UFC“ и „PFL“ борац, а такође и бивши „Serbian Battle Championship“ шампион. Ове године још један Србин имаће прилику да се домогне самог врха европског ММА спорта.

Фото: PrtSc/Instagram/oktagonmma

Предраг Богдановић (15-1-0) добио је противника за прво коло „Oktagon Game Changer“ турнира, на „Oktagon 54“ манифестацији која се одржава 02. марта у Острави. Непоражени немачки борац са пореклом из Намибије, Хафени Нафука (8-0-0), биће први испит за Богдановића на путу ка главној награди од 300.000 евра.

Фото: SBC

Срећно!

 

UFC: Povratak Duška Todorovića

 

Преузмите андроид апликацију.