Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

ОФК Београд добија нови помоћни терен са вештачком травом

Фудбалери ОФК Београда ускоро ће добити нови помоћни терен са вештачком травом, након што је данас на Омладинском стадиону почело уклањање старог и припреме за постављање новог, саопштено је из клуба.
Фото: WikimediaCommons/Vlada Marinković

Како се наводи, реконструкција помоћног терена је означена као приоритетни задатак, а постављање терена трајаће између три и четири месеца.

„Тако дуг период је процењен због могућег погоршања временских прилика током зиме. Нисмо, ипак, хтели да чекамо пролеће како бисмо почели с радовима јер желимо да што пре свим селекцијама омогућимо да тренирају на нашем стадиону. Ако нас време послужи терен ће можда бити и раније завршен. До тада ће наше млађе селекције тренирати на Трудбенику, док ће само првом тиму бити доступан главни терен“, рекао је потпредседник Управног одбора ОФК Београда Костадин Терзић.

На Омладинском стадиону је пре две деценије постављен први терен са вештачком подлогом и омогућио је ОФК Београду да значајно смањи инфраструктурне трошкове.

Последњи радови на реконструкцији Омладинског стадиона на Старој Карабурми вођени су у пролеће 2009, уочи Универзијаде одржане те године у Београду.

Barselona zainteresovana za fudbalera Reala Marka Asensija

Преузмите андроид апликацију.