Почетна > Србија
Србија

Одржане медијске обуке за руководиоце центара за социјални рад на југу Србије

Министарство за бригу о породици и демографију, у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој (УНДП) и Асоцијацијом центара за социјални рад, организовало је у Нишу медијске обуке за руководиоце центара за социјални рад на југу Србије.
Фото: WikimediaCommons/Army Medicine

Државни секретар у Министарству Мирко Јанић указао је на значај сарадње са медијима и изградње партнерских односа између институција и медија, што је, како је наглаио, у најбољем интересу крајњих корисника – грађана.

Како је саопштено из Министарства, Јанић је захвалио УНДП и Асоцијацији центара за социјални рад на подршци која се пружа запосленима у центрима за социјални рад како би им се приближио рад медија.

Обука у Нишу је четврти тренинг који је организован за руководиоце центара за социјални рад у Србиј, након што су одржани у Пријепољу, Чачку и Шапцу.

На тренингу у Нишу учествовали су представници центара за социјални рад из Ниша, Лесковца, Алексинца, Владичиног Хана, Трговишта, Дољевца, Сврљига, Куршумлије, Сурдулице, Прешева и Центра за социјални рад општина Приштина, Косово Поље, Обилић и Липљан.

Sutra oblačno i malo toplije, u toku dana moguća slaba kiša, ponegde sneg

Преузмите андроид апликацију.