Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Одржан шести Сајам аутомобилчића у Новом Саду

 У суботу 3. јуна 2023. године, одржан је шести Сајам аутомобилчића у Новом Саду у организацији Савеза возача Новог Сада.
Фото: Градске инфо0
Манифестација је сајамско-фестивалског карактера са акцентом на едукацију о безбедности у саобраћају.

Шести Сајам аутомобилчића у Новом Саду на платоу Спортског и пословног центра „Војводина“ у Новом Саду и ове године је окупио велики број колекционара и посетилаца из наше земље и региона. Манифестација је поред излагачког имала едукативни карактер, који је пре свега био намењен најмлађима.

Фото: Град Нови Сад

На овогодишњем Сајму аутомобилчића учествовало је око 50 колекционара и излагача из земље и региона, са преко 35.000 експоната, приказан је и одређени број егзотичних аутомобилчића из различитих епоха и категорија. Манифестацију су подржала и Јавна предузећа са својим специјалним возилима чије су макете играчака омиљене међу најмлађима, а чине је излагачки штандови, полигон за вожњу аутомобилчића на даљинско управљање, наградна игра и други пропратни садржаји.

Фото: Град Нови Сад 

Поред Града Новог Сада, Сајам аутомобилчића подржао је и Савез возача Војводине, представници ауто-школа и компанија које се баве осигурањем и помоћи на путу.

Фото: Град Нови Сад

Naš grad okupio fanove Vespe iz svih krajeva Srbije i Evrope (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.