Почетна > Свет
Свет

Одбачена тужба за превару против Доналда Трампа

Бивши амерички председник Доналд Трамп победио је данас своју рођаку Мери Трамп у парници у којој је она Трампа, његова два брата и сестру за превару у вишемилионском износу наслеђа.
Фото: WikimediaCommons/Gage Skidmore

У одлуци, судија њујоршког државног суда на Менхетну Роберт Рид рекао је да је Мери Трамп након нагодбе из 2001. године око наслеђа имовине оца Доналда Трампа, Фреда Трампа старијег подигла тужбу против својих рођака, преноси Ројтерс.

Одлука судије Рида је донета истог дана када је и савезни судија Менхетна донео Доналду Трампу још једну правну победу и одбацио тужбу адвоката Мајкла Коена који тврди да је враћен у затвор наводно у знак одмазде због писања мемоара који детраљно говоре о Трампу.

Случај Мери Трамп вуче корене још од 1981. године и смрти њеног оца Фреда Трампа млађег, старијег брата Доналда Трампа, који је Мери која је тада имала 16 година оставио профитабилан портфељ некретнина.

Мери Трамп, данас 57-годишња психолошкиња, тврди да су њени рођаци Доналд и Роберт Трамп и њена тетка Мерјен Трамп Бери морали да штите њене интересе, али су је уместо тога „олакшали“ за десетине милиона долара.

Moldavija bez struje zbog dalekovoda u Ukrajini

 

Преузмите андроид апликацију.