Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Одаберите нијансу руменила према боји косе: Које је идеално за плавуше, а које за бринете?

Уз помоћ руменила можете кожи дати блистав и здрав изглед, што је посебно важно сада, када ноћи проводимо без пуног сна, а ујутру изгледамо уморно.
Фото: Pexels/Ron Lach

Одговарајући ефекат је могућ само у случају правилне примене и правилно одабране нијансе, у супротном, лице ће изгледати неприродно. Због тога је неопходно узети у обзир индивидуалне карактеристике изгледа.

За црнке

Власницама тамне косе и веома светле коже препоручује се наношење руменила беж-ружичастих нијанси. Боље је избегавати светле боје. Бресква, теракота-беж и бронзана руменила су савршена за тамне бринете, док је боље не користити наранџасте и светле ружичасте тонове, јер ће лице учинити превише тамним и неприродним.

За плавуше

Власнице топлих нијанси косе треба да преферирају руменило боје корала, теракоте, брескве и кајсије. Ако је кожа веома бледа, биће прикладне ружичасте или беж нијансе. Цигла и црвена ће изгледати неприкладно на таквој кожи.

За смеђокосе девојке

Зауставите свој избор на смеђе-ружичастим нијансама, посебно ако ваша коса има златну нијансу. Ако имате бледу кожу, изаберите беж-розе и руменило ружичасте боје.

За црвенокосе

Теракота, розе-браон, бресква, цигла – ево палете која ће успешно нагласити ваше црте лица и дати вам свежину.

 

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке