Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Од сутра радови у Руменачкој и на Булевару кнеза Милоша – ево како ће се одвијати саобраћај

Град Нови Сад, приступиће радовима на рехабилитацији коловозне конструкције  на Булевару кнеза Милоша, од понедељка 14. августа 2023. године на саобраћајници која представља државни пут .
Фото: Градске инфо

Ови радови ће трајати према планираној динамици од 14. августа 2023. до 22. октобра 2023. године.

Како би се у што мањој мери реметили саобраћајни токови на Булевару, радови ће се реализовати фазно, по деоницама, тако да у сваком моменту буде проходна по једна коловозна трака.

Прва фаза подразумева забрану одвијања саобраћаја у левој коловозној траци на Булевару кнеза Милоша, у делу од Футошког пута до Булевара војводе Степе  у Новом Саду, (без раскрснице) Булевара кнеза Милоша и Булевара Јована Дучића.

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 14. августа 2023. године, почиње са радовима на изградњи вреловодног прикључка за објекат у Руменачкој улици 124.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

За време трајања радова на раскопавању површина испред новоизграђеног објекта у Руменачкој улици број 124, повремено ће бити заузета десна саобраћајна трака (парна страна Руменачке улице) и биће укинут паркинг испред градилишта.

Планирани рок за завршетак радова је 4. септембар 2023. године.

Из Топлане моле грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.

Srpska Atina konstantno raste: Ako se ovako nastavi, plate kvalifikovanih zanatlija dostićiće plate IT sektora

Преузмите андроид апликацију.