Почетна > Србија
Србија

Од данас “Соколом” по новој цени

Период промотивних цена возних карата за брзи воз “Соко” од Београда до Новог Сада биће продужен, а цена вожње у једном смеру за ову релацију од данас ће износити 400 динара.
Фото: Градске инфо

“Соко” саобраћа као Интерсити воз, који за 36 минута прелази удаљеност и стаје само на једној станици, и као Регио Expres воз, који наведену удаљеност прелази за око 48 минута и стаје на седам станица. Повратна карта за најсавременији воз у региону износиће 800 динара, саопштио је “Србија воз”.

Имајући у виду да Регио возови представљају окосницу саобраћаја и избор највећег броја наших грађана због распореда станица и времена путовања на релацији Београд – Нови Сад, цена карте 2. разреда у једном смеру од сутра ће износити 393 динара, а повратна карта за овај тарифни ранг воза од следећег месеца биће свега 628 динара.

Како је отварањем брзе пруге област између Београда и Новог Сада постала јединствено тржиште рада, чији даљи развој захтева и већу мобилност радне снаге, “Србија воз” је обезбедио и посебне услове за превоз запослених.

Цена месечне претплатне карте за Регио воз износиће 6.874 динара, што је за чак 48 посто ниже за раднике који користе воз као превозно средство, у односу на укупну цену појединачних карата на месечном нивоу које су биле доступне током промотивног периода.

Карте се могу купити на путничким благајнама и картоматима, а куповином онлајн на сајту “Србија воза” или путем мобилне апликације обезбеђен је и додатни попуст од пет одсто.

Председник Вучић положио заклетву

Преузмите андроид апликацију.