Почетна > Србија
Србија

Од данас сезонски лет Краљево-Солун,сутра од Ниша за Атину

Ер Србија је данас летом ЈУ 2524 у 7:45 часова покренула сезонске летове између Краљева и Солуна, који ће се обављати два пута недељно, уторком и суботом.
Фото: Wikimedia Commons

Српска национална авио-компанија ће сутра, 15. јуна, покренути и летове на сезонским линијама Ниш-Тиват и Ниш-Атина, као и Краљево-Тиват.

Летови на новој линији између аеродрома Константин Велики у Нишу и аеродрома Елефтериос Венизелос у грчкој престоници, у трајању од сат и 55 минута, биће успостављени летом ЈУ 1510 и обављаће се два пута недељно, средом и недељом.

Сезонски летови на релацији Ниш-Тиват, које је Ер Србија обављала и прошле године, биће обновљени летом ЈУ 1188. Летови до атрактивне туристичке дестинације на црногорском приморју, у трајању од 55 минута, обављаће се два пута недељно, средом и суботом.

Сезонски летови на новој линији из Краљева ка Тивту биће успостављени летом ЈУ 2188 и обављаће се два пута недељно, средом и петком. Летови у трајању од сат времена реализоваће се авионом типа АТР.

„Драго нам је што проширујемо понуду са аеродрома у Нишу и Краљеву да бисмо путницима из региона Јужне и Западне Србије и Шумадије олакшали одлазак на популарне летње дестинације у Црној Гори и Грчкој током сезоне годишњих одмора“, изјавио је Бошко Рупић, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Рупић је рекао да „успостављањем авио-саобраћаја из Ниша и Краљева, Тиват постаје дестинација до које ћемо летети са сва три аеродрома у Србији, чиме се значајно оснажује повезаност са Црном Гором током летње сезоне“, наводи Ер Србија у саопштењу.

Na Tašu rekonstruisan dečji bazen, sezona počinje sutra

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке