Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

Од 16 часова данас све до 27. августа Петроварадин се затвара за саобраћај

Због одржавања музичке манифестације Фестивал уличних свирача 2023. Саобраћај у Петроварадину биће затворен одданас од 16:00 часова до 16:00 часова 27. августа.
Фото: Градске инфо

Аутобуси ће саобраћати на следећи начин:

ЛИНИЈЕ 3, 3А, 9, 9А, 60, 61, 62, 63, 64

Смер из Новог Сада

После Булевара Михајла Пупина и моста „Дуга“ аутобуси ће скретати десно и кретати се ка друмско-железничком мосту Кејом скојеваца, укључиваће се у Рељковићеву улицу, одакле ће саобраћати до Прерадовићеве улице и даље настављати редовним трасама.

Смер из Петроварадина

Аутобуси ће од раскрснице Прерадовићеве и Рељковићеве улице саобраћати Рељковићевом улицом, затим Кејом скојеваца, одакле ће скретати лево у Улицу проте Михалџића, десно на мост „Дуга“ и настављати редовним трасама.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА У РЕЉКОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ 39 И 42А, У ПРЕРАДОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ НАСПРАМ КБР. 47, И У ПРОТЕ МИХАЛЏИЋА (ПРЕ МОСТА „ДУГА“).

ЛИНИЈА 69

Смер из Новог Сада

Аутобуси ће са Булевара Михајла Пупина насављати преко моста „Дуга“, скретати десно Каменичким путем и даље редовном трасом кретања.

Смер из Сремске Каменице

Од раскрснице улица Каменички пут и Дунавских дивизија аутобуси ће саобраћати право Каменичким путем, скретати лево на Кеј скојеваца, десно у улицу Проте Михалџића, десно на мост „Дуга“ и даље настављати редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА У ПРОТЕ МИХАЛЏИЋА П(РЕ МОСТА „ДУГА“ И ПРВО СТАЈАЛИШТЕ ПОСЛЕ МОСТА „ДУГА“ СА ДЕСНЕ СТРАНЕ КА КАМЕНИЧКОМ ПУТУ.

Vanredne linije do Festivala uličnih svirača tokom sva tri dana održavanja festivala

Преузмите андроид апликацију.