Почетна > Србија
Србија

Обнова крова на основној школи у Гргујевцима

Наставља се са улагањем у села на територији Града Сремска Митровица. Након реконструкције пута, на ред је дошла Основна школа „Бошко Палковљевић Пинки“, подручно одељење. У току су завршни радови на реконструкцији крова. Средства је обезбедио Покрајински секретаријат за образовање у висини од преко 3,5 милиона. Ова санација је само почетак радова, који ће се у току године реализовати у овој школи.
Фото: РТВ

Реконструкцијом крова ће се решити вишегодишњи проблем, јер је стари кров представљао велики ризик по безбедност свих ученика и запослених у овој школи.

Након завршетка тзв Црвеног пута, кренуло се са радовима у Основној школи, коју похађа преко 50 ученика.

Град је обезбедио средства у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за образовање у износу од преко 3,5 милиона динара. Ови радови су веома значајни, јер је улагање у школу, улагање у образовање, а самим тим и у нашу децу, истакао је начелник ГУ за образовање.

Радове је обишла и градоначелница Светлана Миловановић. Поред реконструкције крова, започети су радови и у унутрашњости школе. У току је санација учионица, просторија за запослене, као и уређење санитарног чвора. Радови на реконструкцији школе, који ће подразумевати комплетну реко струкцију ће се наставити и током године.

„Infrastruktura železnice Srbije“ obeležava Godinu mladih (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.