Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Објављени статистички подаци: Ког датума је рођено највише људи, а ког најмање?

Највише људи рођено је у септембру.
Фото: Pexels/Shvets production

Организација World of statistics објавила је занимљиве податке о најчешћим рођенданима на свету, а они тврде да је највише људи рођено је 9. септембра, док је други најчешћи рођендан 19. септембра.

Према статистици којом располаже ова организација, највише људи рођено је у септембру па су на трећем и четвртом месту датуми 12. септембар и 17. септембар.

Најређи рођендан пада 29. фебруара. Људи рођени на овај дан рођендан могу да славе на тачан датум сваке четврте године.

Такође, ако је судити према астрологији, датум рођења може да открије за шта сте предодређени.

Са друге стране нумеролози објашњавају ако имате неки од бројева 11,22,33 у датуму рођења онда вам следе лепе вести.

Особе које поседују број 11

Имају изражену интуицију и духовну свест. Осетљиви су, чула су им изоштрена и поседују развијену емпатију и природну интелигенцију. Број 11 је симбол велике моћи – менталне и физичке. Носиоци овог броја најчешће су старе душе које се са мудрошћу боре са изазовима.

Њихове највеће врлине су поштовање, емпатија, разумевање проблема и успешно решавање, стабилност, осећај за успех и способност креирања квалитетних односа.

Особе које поседују број 22

Лако примењују стечена знања у пракси, па су ово углавном врло успешне и цењене особе. Имају изразито самопоштовање, природну интелигенцију и лидерске способности. Велики су визионари и креатори сјајних идеја. У љубави се посвећују потпуно – посвећени су, искрени и знају какод а реше конфликте.

Особе које поседују број 33

Представља број савршене равнотеже и имају га изузетно храбре и амбициозне особе. За њих не постоје нерешиве препреке, а сваки пут је шанса за нови успех.

Понекад могу деловати хладно, али они су заправо изузетно емотивне особе које ће вам у живот донети креативност, радост и ентузијазам. У љубави са особом са бројем 33 успоставља се поштовање и потпуна хармонија.

Ovo su rani simptomi leukemije kod odraslih

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке