Почетна > Зелени град
Зелени град

Објављена ранг Листа пројеката за доделу средстава из области заштите животне средине

На основу Правилника о суфинансирању истраживачких и развојних пројеката и програма из области заштите животне средине Градска управа за заштиту животне средине расписала је Јавни конкурс за доделу средстава за суфинансирање истраживачких и развојних пројеката и програма из области заштите животне средине на територији града Новог Сада за 2022. годину.
листа
Фото: Pixabay/jarmoluk

Након разматрања пријава формирана је Листа вредновања и рангирања пријављених пројеката и програма за доделу средстава за суфинансирање .

Листу пројеката који се предлажу за суфинансирање можете погледати овде.

Укупна средства обезбеђена за спровођење конкурса у буџету града Новог Сада износила су 30.000.000,00 динара.

Право учешћа на Јавном конкурсу имале су акредитоване организације које обављају научноистраживачку делатност и које, сагласно одредбама свог оснивачког акта – статута, обављају истраживачки рад у области на коју се пројекат, односно програм односи.

Ранг листа крајњих корисника пријављених на Јавни позив за учешће у спровођењу мера енергетске санације путем уградње соларних панела објављена је на сајту Градске управе за заштиту животне средине града Новог Сада.

На Јавни конкурс су били поднети истраживачки и развојни пројекти и програми из области заштите животне средине чији резултат доприноси заштити и унапређењу стања животне средине на територији града, а нарочито заштити и унапређењу стања природних вредности, земљишта, воде, ваздуха, унапређењу управљања отпадом, ублажавању климатских промена, смањењу нивоа буке и сл.

Koje Spomenike prirode krije ulica poznatog novosadskog pesnika boemske duše?

 

Преузмите андроид апликацију.