Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

НС Маркет за викенд на Рибарцу

НС Маркет заказује дружење на Рибарском острву, за суботу и недељу, 26. и 27. јуна са почетком у 11 часова. О дешавањима на Маркету за РНС је говорила Марија Срдић.
Фото: PrtSc/youtube/Dani Vojvodine u Beogradu

На маркету ће бити представљена домаћа храна са војвођанских газдинстава, ручно рађени производи од дрвета, стакла, разних тканина, природна козметика, атрактивни аксесоари, а посетиоци ће имати прилику да уживају у забавном програму.

„И овог пута нудимо изванреднe домаће производе са газдинастава широм Војводине, затим ту су предмети од дрвета, коже, текстила што има карактер уникатне израде а што не може да се нађе ни на једном другом месту.

Поред тога, биће и хране која сe припрема на лицу места, слатке и слане.

У оквиру пратећег програма биће прилике за дружење са школицом спорта Оле.

Она ће од 11 сати у суботу приредити спортску забаву за клинце који могу да се пријаве на страници која ће бити данас објављена.

Од музичког програма ту је жива свирка. У суботу, од 18 часова то је Kridensi tribute бенд а у недељу група 2Twingers у пратњи ДЈ Јована.

Уметник Зоран Бале Булатовић ће овога пута промовисати цртајући свој ликовни пројекат који се зове „Тата црта“ минијатуре које ће публика моћи да купи.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.