Почетна > Нови Сад

Нови Сад Фудбал

Новосадска Младост добила новог спонзора и именовала новог/старог тренера

Данас је у „прес“ сали ГАТ арене, стадиона Младости, потписан спонзорски уговор између Фудбалског клуба Младост ГАТ и Енерготехнике Јужна Бачка.
Фото: Младост ГАТ

Дејан Слијепчевић, председник Младости ГАТ и Драгољуб Збиљић, челни човек компаније Јужна Бачка и председник Фудбалског клуба Војводина склопили су договор о сарадњи, која подразумева и уску повезаност два новосадска клуба.

Поред потписивања спонзорског уговора са компанијом Енерготехника Јужна Бачка, промовисан је нови стручни штаб, на челу са Бранком Жигићем, уз ког ће бити први асистент Саво Павићевић.

„После одласка Немање Кртолице, управа је експресно реаговала и за његовог наследника именован је Бранко Жигић. Прошлу сезону водио је РФК Нови Сад 1921, а почео је као стратег, управо, Младости ГАТ, са којом исписао странице историје, као тренер који је повео екипу у борбу са најбољим српским клубовима и остварио прву победу, у Сурдулици против Радника на отварању – 1:2. До растанка је дошло након несрећног пораза од Чукаричког у 4. колу, на стадиону ,,Карађорђе“. Убрзо је стигао позив, као што је већ напоменуто, са Детелинаре и Бранко Жигић је до краја 2022/23. године водио жуто-плаве до високе позиције у прволигашком каравану. Своју тренерску каријеру почео је у клубу, чији је био дугогодишњи капитен, а то је Пролетер (НС). Шефе, пуно среће у новом мандату на клупи Младости ГАТ“, навео је клуб у саопштењу по доласку новог/старог тренера.


Poslednji dan Vošine letnje škole fudbala na Štrandu (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.