Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад Србија

Новосађани организују регионално “CrossFit“ такмичење

Нови Сад се већ увелико котира раме уз раме са водећим европским метрополама када је култура у питању, а чини се да све више почиње да бриљира и у сфери спорта.
Фото: Уступљене фотографије “CrossFit NS“

Новосадски клуб ‘’CrossFit NS’’, 3. и 4. септембра, организује своје друго по реду crossfit такмичење под називом “FortFight 2022“, међутим, иако су организатори из Новог Сада, ове године ће се такмичење одржати на Ади Циганлији, у Београду.

У питању је догађај на коме се бира физички најспремнија особа и то у пет категорија.
Фото: Уступљене фотографије “CrossFit NS“

Категорије у којима се атлете могу такмичити су: ‘’MASTER 35’’,’’ADVANCED’’, ‘’SCALED’’, ‘’TEAM’’и ‘’ELITE’’.

“FortFight 2022“ окупља људе из 17 различитих земаља, а шушка се да се ради о такмичењу које има тенденцију да постане водеће спортско надметање у региону.

Фото: Уступљене фотографије “CrossFit NS“

Прошлогодишње такмичење одржано је у Сремским Карловцима, али се због све веће заинтересованости и броја пријављених такмичара, сам event преселио у Београд.

Ипак, то је и даље једна новосадска прича која је потекла из клуба отвореног, сада већ давне, 2014. године.

“CrossFit NS“ налази се на адреси Данила Киша 3, а нашим суграђанима познат је као место на које одлазе како би што брже постигли жељену форму и изглед.

Како власници клуба истичу, тајна њиховог успеха је у томе што своје чланове посматрају као породицу и акценат стављају на заједништво и међусобну мотивацију.

“FortFight“ такмичење је, већ сада, веома познато у crossfit свету, а чини нам се да ће ова новосадска прича веома брзо достићи успехе како на регионалном, тако и на европском нивоу.

Koji si tip kupca? “Pipač hleba“, “Njuškač cipela“, ili “Voajer“?

Преузмите андроид апликацију.