Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Новосађани да ли верујете у духове? У духове који средом ходају? (среда, 23. новембар)

„Дува кошава као да је шашава, као да ништа се не дешава…“. Кошава дува данас у нашем граду, али није да се ништа не дешава у Новом Саду, дешава се много тога ове среде.
Фото: Градске инфо

Ветар ће у јутарњим часовима и пре подне бити у слабљењу. Дневна температура у току дана ће достићи 10 степени, јутарња температура 3 степена. Могући повремени пљускови.

Сви добро знамо да је Нови Сад ове године Европска престоница културе. И у години када је Нови Сад Европска престоница културе, сасвим је очекивано да 14 уметника током 4 фестивалска дана изведу 5 концерата. Питате се када и где?

На фестивалу камерне музике Блиско! имаћете прилике да слушате фантастичне извођаче који ће својим извођењем још једном показати зашто су једни од најбољих у свом послу. Блиске сусрете са камерном музиком ћемо имати  од 23. до 26. новембра у Градској концертној дворани у Новом Саду.

Фото: PrtSc/Facebook.com/GradskaKoncertnaDvorana

И док мушкарци наступају у Градској концертној дворани, наше даме, женски хор Новосадске шмизле наступају у Амфитеатарској сали Музичке школе „Исидор Бајић“, 3. спрат у 19:00 часова.

У Српско народно позориште полако стиже магија Нове године и празника. На сцени: Joвaн Ђoрђeвић од 19:00 часова балет „Крцко Орашчић“.

На сцени Пера Добриновић од 19:30 часова можете погледати представу „Дух који хода“.

ТЕАТАР 34 је репертоарско позориште, које се налази у строгом центру града Новог Сада, у улици Николе Пашића 34. Ове среде најмлађи могу да погледају представу „Весеље у риту“ од 11:00 часова.

Фото: Градске инфо

Љубитељи метал музике и  Iron Maiden групе ће уживати вечерас. „Iron Maiden/Bruce Dickinson Acoustic“ вече поново у Пабу Лазино Теле. Очекује вас вишечасовно акустично путовање кроз цео дискографски опус бенда „Iron Maiden“ и соло каријере извођача Bruce Dickinson. Наступају Жељко, певач бенда „Rainmaker“ уз подршку његовог дугогодишњег друга и саборца -Николе на гитари. Журка почиње од 20:00 часова. Цена улазнице је 300 динара.

Због II фазе извођења радова у улици Радомира Раше Радујкова, од данас 23. новембра „осмица“ привремено мења трасу, смер Лиман-Центар-Ново насеље.

Аутобуси ће саобраћати редовном трасом до раскрснице Хаџи Рувимова/Булевар Европе, скретаће десно на Булевар Европе, лево на Булевар војводе Степе, лево на Булевар Слободана Јовановића, десно у Улицу Јована Дучића, одакле ће настављати редовном трасом. У супротном смеру аутобуси ће саобраћати редовном трасом.

Напомена:

Аутобуско стајалиште у улици Радомира Раше Радујкова неће бити у функцији за време трајања радова, а користиће се аутобуско стајалиште  на булевару Европе/Хаџи Рувимова (стајалиште линије 13).

Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.

Уживајте!

Где можете видети бизоне, пробудити адреналин, отићи у дворац и посетити манастир?

Преузмите андроид апликацију.