Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Новогодишња ноћ на „Green Love“ фестивалу

Мастер центар Новосадског сајма у новогодишњој ноћи, 31. децембра, али и 1. јануара сијаће бојама Green Love фестивала.
Фото: Green Love festival

Прве вечери, за дочек, публика ће имати прилику да ђуска уз највећа домаћа и страна ди-џеј имена попут Петра Дундова, Милоша Вујовића и Ranchatek, док је друго вече резервисано за Методи Христова, Леу Добричић и Каталину.

У Нову годину, 31. децембра љубитељи електронске музике ући ће уз познатог хрватског ди-џеја и продуцента Петра Дундова који ће им подарити незаборавну ноћ.

Две деценије, овај маг чврсто се држи на светској ди-џеј сцени – оснивач је Perfection, стални је гост великих светских клубова, и један од најпродуктивнијих хрватских ди-џејева са педесетак синглова и три самостална албума.

Фото: Green Love festival

У Нови Сад, први пут на Green Love фестивал стиже да заједно са публиком, помери границе врхунске забаве.
Раме уз раме са њим, исто вече, наступиће феноменални Милош Вујовић са којим је луда ноћ загарантована, као Ranchatek и његов феноменални звук.

Друго вече Green Love фестивала, 1. јануара обележиће сада већ домаћи Методи Христов коме је 2014. година била пресудна у каријери јер је његово издање „Step Outside“ проглашено, као једно од најбољих трака које су се могле чути на Ибици те сезоне.

Свако наредно издање, изазивало је код публике одушевљење те је тако доспео до Америке и Азије, док је сталан гост европских клубова и фестивала.

Сада ће у Новом Саду направити засигурно ноћ за памћење.

То исто вече, уз Христова, наступиће и две магичне даме – Леа Добричић и Каталина.

Не пропустите такође феноменалну понуду – улазнице за обе вечери коштају само 990 динара, а можете их пронаћи на свим Gigstix продајним местима.

Организатори моле све посетиоце да се, ради очувања здравља и лепшег и квалитетнијег уживања у културним садржајима, придржавају свих мера.

Посетиоци су у обавези да носе заштитне маске на свим догађајима.

Организатор задржава право измене одржавања програма и формата догађаја у случају промене епидемиолошких мера.

Дозвољено је да догађају присуствује до 500 људи, а Зелени ковид сертификат је обавезан.

Praznična čarolija u kulturnim stanicama Svilari i Eđšegu

Преузмите андроид апликацију.