Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Нови Сад сутра „Град хуманости“ – сајамска манифестација од 10 часова на платоу Променаде

Сутра од 10 часова на платоу испред ТЦ „Променада“ биће организована сајамска манифестација „Град хуманости“.
Фото: PrtSc/Cepom do osmeha

На овом догађају у трајању од 2 часа имаћете могућност да се упознате са удружењима и појединцима који својим радом утичу на бољи положај особа са инвалидитетом, ментално недовољно развијеним особама и деце са сметњама у развоју.

Удружења ће свој досадашњи рад представљати на сајму где ће посетиоци имати прилику и да купе њихова уметничка дела или ручно рађене предмете, као и да се упознају са њиховим радом и активностима.

Удружења која ће увеличати манифестацију својим присуством су: УГ „Витезови осмеха“, УГ „Из другог угла“, удружење „Наша кућа“, Фондација „Тате Новосађани“, „Удружење параплегичара Баната“, удружење „Екологија и дете“, „Банка хране Војводине“, као и „Zenit Books“.

„Ове године, промовише се и одрживи развој у оквиру „Европске зелене недеље 2023“ – да заштитимо, сачувамо и обновимо нашу животну средину, за сада и за будуће генерације. Мотивисали смо наше најмлађе, па су нам припремили дечје еколошке представе, рецитације, краће позоришне приказе, рецитације и песмице употпуњене костимима од рециклабилних материјала. Као обавезан део манифестације, организовали смо прављење мозаика од пластичних чепова, а све у тону Еколошко стваралаштво“, наводе организатори из Удружења „Чепом до осмеха“.

Читавом догађају придружиће се и малишани из вртића „Венди“, ученици ОШ „Бранко Радичевић“, еколошка секција „Гундуеколићи“ из ОШ „Иван Гундулић“, чланови УГ „Сунце“, волонтери удружења.

Lakše do posla u IT sektoru uz Grad Novi Sad

Преузмите андроид апликацију.