Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Нови мени за нова искуства – „Kalem by ZAK“

Омиљено место са карактером у срцу Новог Сада, ресторан „Kalem by ZAK“, јесењу сезону започиње новим менијем. Препознатљиви концепт модерног ресторана од почетка септембра обогаћен је новитетима искусног и уиграног тима, који су већ у старту изазвали одушевљење оних који су имали прилику да их пробају.

У жељи да своје госте обрадују иновативном селекцијом јела, гастрономски тим се водио идејом да је спој најквалитетнијих намирница и потпуно нове интерпретације стандардних и традиционално добрих рецептура добитна комбинација.

Ово у пракси значи да ћете у Калему моћи да испробате свима омиљене представнике италијанске кухиње: пасте, пице, рижота, али и јела од рибе, меса и бројне неодољиве посластице.

Када говоримо о специјалитетима од меса, највећи изненађење за све гурмане јесу новитети са роштиља, који савремен концепт оплемењују духом традиције.

Јединствени и укусни дезерти су одувек били лична карта ресторана, па су у новом менију почасно место заузели кремаст и очаравајући колач са маком, затим запечене палачинке са белом чоколадом, нутелом, маком и вишњама и друге посластице којима је тешко одолети.
Фото: Уступљене фотографије

Поред по први пут представљених укуса, који су већ освојили срца гостију, мени је задржао и јела из претходне понуде, која су својом аутентичношћу и квалитетом заслужила да се нађу на новој, пажљиво креираној листи.

Нека од тих јела су: мус од пилеће џигерице, говеђи карпаћо, дрy аге специјалитети, чоколадни листићи…

Надамо се да смо успели да вам пренесемо део магије која вас очекује у вашем омиљеном месту са карактером.
Фото: Уступљене фотографије

Наша екипа ускоро одлази на дегустацију, тако да ћемо вам и сликом дочарати све о чему смо писали. Испробајте нови мени ресторана Калем бy ЗАК и доживите нова гастрономска искуства у центру града!

Utorkom samo lagano u Novom Sadu! (utorak, 5. septembar)

Преузмите андроид апликацију.