Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Нова шалтер сала за израду личних докумената од сутра у Новом Саду

Нова шалтер сала за подношење захтева за лична документа и друге услуге почиње да ради од четвртка, 1. јула, у Сремској 1.
Фото: PrtSc/РТВ/YouTube

„У настојању да, услед повећаног интересовања грађана за издавање личних докумената, изађе у сусрет њиховим потребама и омогући им још ефикасније пружање ових услуга.

Полицијска управа отвориће додатне шалтере, у сарадњи са Градом Новим Садом који је обезбедио простор и опрему за нову шалтер салу“, наводи се у саопштењу Полицијске управе Нови Сад.

Шалтер сала у Сремској улици радиће свих седам дана у недељи и то: радним данима од 7,00 до 21 сат, суботом од 8,00 до 21 сат и недељом од 8,00 до 15 часова.

У овој шалтер сали, грађанима ће бити пружене услуге пријаве или одјаве пребивалишта, регистрације возила, издавања возачких дозвола, као и запримања захтева за личне карте и путне исправе.

Заказивање термина за израду личних карата и пасоша у овој шалтер сали вршиће се искључиво преко портала Еуправа (еуправа.гов.рс).

У последњих неколико месеци су се испред шалтер сала за израду личних докумената у Новом Саду формирале велике гужве, што је неколико пута довело и до мањих инцидената.

Тада је начелник Полицијске управе Нови Сад Слободан Малешић најавио отварање нове сале.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.