Почетна > Бизнис
Бизнис

Нова пословница Ер Србије у „Галерији“, ради седам дана у недељи

Српска национална авио – компанија Ер Србија (Air Serbia) отворила је данас у београдском тржном центру (ТЦ) „Галерија“ нову пословницу, прву која ће радити свих седам дана у недељи.
Фото: Танјуг/Тара Радовановић/бс

Нова пословница српског авиопревозника налази се на другом спрату ТЦ „Галерија“ у Београду на води и њено радно време је од 10 до 22 часова током свих седам дана у недељи.

Како су казали у тој компанији, нова пословница Ер Србије је најсавременија и путници ће у том модерном, футуристички осмишљеном и ведром простору моћи да купе авио-карте или се информишу о свему што их занима у вези са летовима националне авио-компаније до више од 80 дестинација широм Европе, Северне Америке, Азије и Африке.

Истичу и да су у новој пословници добро познати симболи Ер Србије и сви елементи њеног корпоративног идентитета интегрисани у пријатан и функционални простор.

Директор за комерцијалну стратегију Ер Србије Бошко Рупић казао је Танјугу да се нова четврта пословница у Београду отвара у месецу када се обележава 10 година пословања Ер Србије под тим именом.

„Пословница ће радити сваки дан у времену када је отворен тржни центар што је прилично згодно путницима да могу да долазе и ујутру и увече, као и викендом, јер доста људи током радне седмице што због свог посла не може да стигне до пословница. Ова нова пословница ће пуно значити путницима јер ће моћи да се паркирају, а позиционирана је тако да се до ње долази лифтом за само пар минута „, казао је он.

Рупић је нагласио и да је пракса показала да дефинитивно постоји тражња и да људи имају потребу да физички дођу до пословнице и купе карту.

„Велики број путника користи наше пословнице и само у 2020. смо имали преко 200.000 места које су продале наше три досадашње пословнице у Београду што је прилично велики број“, додао је он.

Рупић је нагласио и да је од јутрос велика гужва у новој пословници, јер ће се током целог данашњег дана због отварања, путницима нудити 30 одсто попуста за све дестинације Ер Србије и да период путовања није ограничен.

Агент продаје у Ер Србији Јелена Танкосић казала је Танјугу да је од јутрос, од када је отворена нова пословница те компаније у ТЦ Галерија велика гужва и да су људи веома заинтересовани за куповину карата.

„Веома се радујемо отварању ове пословнице и наш млади тим је од данас на располагању путницима од 10 до 22 часа седам дана у недељи и спремни смо да им одговоримо на сва питања и помогнемо им приликом куповине карата“, казала је она.

Поред нове пословнице у Галерији, Ер Србија већ има три пословнице у Београду и то у Булевару краља Александра 17, Јурија Гагарина 12 и на Аеродрому Никола Тесла Београд.

До 2013. године Ер Србија је носила је назив ЈАТ (Југословенски аеротранспорт), али стратешки партнер Etihad Airways је купио 49 одсто удела у компанију и тиме је започето ново поглавље и нови назив – Air Serbia.

U prvih pola godine u Srbiji prevezeno više putnika nego pre godinu dana

Преузмите андроид апликацију.