Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Нормализован железнички саобраћај између Београд Центра и Новог Сада

Железнички саобраћај између Београд Центра и Новог Сада саобраћао је по измењеном реду због прекида на деоници Стара Пазова – Инђија од 9.40 сати због планираних радова на далеководу, а нормализован је у 14.11 сати, саопштено је данас из Инфраструктуре железнице Србије.
Фото: Градске инфо

„Због планираних радова на далеководу између Старе Пазове и Инђије, између 9.40 и 14.11 сати, био је обустављен железнички саобраћај на деоници Стара Пазова – Инђија, између Београд Центра и Новог Сада, а у контактној мрежи био је искључен напон на овој деоници“, наводи се у саопштењу.

Због ових радова, додаје се, у наведеном периоду по измењеном реду вожње саобраћало укупно петнаест возова за превоз путника.

„Наведени планирани радови нису били у надлежности Инфраструктуре железнице Србије и разлог за промене у организацији саобраћаја путничких возова између Београда и Новог Сада није била железничка инфраструктура, ни Србија Воз као превозник у путничком железничком саобраћају. Инфраструктура железнице Србије се извињава путницима и корисницима услуга због данашњих измена у организацији саобраћаја возова“, истиче се у саопштењу.

 

RHMZ: Vodostaj Dunava naredna četiri dana u padu

 

 

 

Преузмите андроид апликацију.