Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Нолетов 35. рођендан у Паризу, пред почетак Ролан Гароса

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић данас слави свој 35. рођендан у Паризу где се припрема за почетак Ролан Гароса.
Foto: Танјуг/AP/Alessandra Tarantino

„Три плус пет је осам, а осам је број који симболише и означава вечност. Тако ја осећам да могу да играм тенис вечно“, рекао је Ноле у интервјуу за Вечерње Новости.

Најбољи светски тенисер је рекао да осећа да је све могуће и да би он волео да буде на првој позицији док год буде играо тенис.

„Увек имам највише амбиције у овом спорту, нарочито када играм на највећим турнирима. Такви турнири и јесу мој приоритет. Заправо ја другачије и не знам. Увек се спремам да освојим, не спремам се да играм“, рекао је Новак.

Упитан које три ставке би издвојио као најважније у животу, Новак је одговорио да је на првом месту љубав.

„Љубав је на првом месту. Она је највиша могућа вредност, врлина, осећање. На другом месту су мир, хармонија и склад. Трећа најзначајнија ставка била би опраштање“, рекао је Ноле.

На питање зашто није и здравље уврстио међу најважније ствари у животи, Ноле је одговорио: „Када си у љубави, онда си здрав. Тако гледам на то. Мањак љубави проузрокује и болест“.

У духу симболике бројева Новак је прокоментарисао да ЈЕ У ФИНАЛНОМ МЕЧУ У РИМУ ОСТВАРИО СВОЈУ 1.001. професионалну победу.

„За број 1.001 кажу у нумерологији да је број који вас повезује са анђелима чуварима. Они су ту. Осећам њихово присуство и молим им се да ме подрже у Парижу“, поручио је Ноле.

Kraj Prve lige, evo koji su parovi baraža za poslednja dva mesta

Преузмите андроид апликацију.