Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

„НМЕ“ одабрао 5 извођача који се на „Exit“-u не смеју пропустити

Британски музички магазин „НМЕ“ издвојио је уочи отварања „Exit“-a 8. јула, пет локалних извођача чији се наступи на том престижном фестивалу не смеју пропустити, саопштили су организатори ове манифестације.
Фото: Pixabay/Free-Photos

По избору овог магазина, на листи извођача налазе се „Буч Кесиди“, „Гоблини“, Тијана Т, „Atheist rap“ и Илија Ђоковић.

Млади инди дуо из Панчева „Буч Кесиди“ међу публиком је познат као најпопуларнији диско-рокенрол-електро бенд и наступиће на главној бини прве вечери „Exit“-a.

Култни панк рок састав „Гоблини“ вратио се на сцену после скоро једне деценије затишја и осим што ће свирати песме са свог последњег албума „Једнина“, другог дана фестивала ће спровести публику кроз један час историје и своје богате дискографије.

Тијана Т спада у најталентованије и најпоштованије ди-џејеве Србије, а често се појављује и на интернационалној музичкој сцени – она ће наступити на „Денс арени“ првог дана фестивала.

Новосадски панк бенд „Atheist rap“ познат је по својим друштвено ангажованим песмама и сарказму, а на „Фјужн стејџу“ ће се појавити другог дана фестивала.

Илија Ђоковић је ди-џеј и продуцент са интернационалном каријером и сматра се једним од најбољих техно продуцената са наших простора – он ће наступити првог дана фестивала на „Денс арени“.

Преузмите андроид или IOS апликацију.