Почетна > Бизнис
Бизнис

НИС: Више од 250.000 корисника преузело „Drive.Go“

Потрошачи у Србији препознали су предности коришћења „Drive.Go“ мобилне апликације, па је тако од момента лансирања ове иновативне услуге до данас више од 250.000 потрошача преузело ову апликацију за плаћање горива, саопштила је данас компанија НИС.
PrtSc/РТС/YouTube

„Drive.Go“ омогућава потрошачима плаћање горива путем мобилног телефона на самом точионом месту, без потребе одласка на касу на банзинској станици и на тај начин штеди време и омогућава безбедну и једноставну куповину горива.

Коришћење „Drive.Go“ мобилне апликације је, како наводи НИС, крајње једноставно и сигурно за потрошаче, а све што је потребно јесте да се апликација преузме са „Google Play“, „Apple Store“ ili „Huawei App Gallery“.

Приликом сваког точења неопходно је да се апликација активира на мобилном уређају, пре или после точења скенира QР код који се налази на точионом месту, а након допуне резервоара кликне на опцију „плати“ у мобилној апликацији чиме је процес куповине и плаћања завршен.

Сви подаци о платној картици који се уносе приликом регистрације налога чувају се на сигурносној страници банке, тако да је коришћење платне картице уз „Drive.Go“ потпуно безбедно.

„Као компанија која прати савремене трендове и ослушкује потребе својих потрошача, НИС интензивно ради на пољу дигитализације у малопродајном сегменту, а развој иновативних услуга остаје у фокусу нашег пословања и у наредном периоду“, изјавила је Марија Халар, директор Центра за дигиталну трансформацију и унапређење корисничког искуства у компанији НИС.

Она истиче да се улагањем у унапређење корисничког искуства доприноси и успешном пословању саме компаније, „што не би било могуће без потрошача, чије поверење и задовољство остају коначни циљ и неприкосновени императив“ НИС-а.

НИС напомиње да је прва компанија на домаћем тржишту која је увела могућност плаћања горива на самом точионом месту, без потребе одласка на касу, а ову иновативну услугу НИС је увео на домаће тржиште у априлу 2020. године.

Поред могућности плаћања горива без одласка на касу, мобилна апликација НИС-а обогаћена је и додатним функционалностима као што су приказ мапе уз помоћ које се може доћи до најближе бензинске станице.

Уз то, „Drive.Go“ даје увид и у све додатне информације о радном времену, врстама горива и доступним услугама на жељеним бензинским станицама.

Фискални рачун за куповину стиже на имејл адресу која је сачувана у мобилној аликацији, а уколико је потребан рачун за фирму потребно је да се сачува ПИБ број у сегменту „Моја фирма“.

Приликом регистрације налога, региструје се и картица програма лојалности „Са нама на путу“, што омогућава да се приликом куповине горива путем апликације сакупљају бонус поени, на исти начин као и приликом плаћања на каси.

Г7,ЕУ и Аустралија увеле ограничење цена за руски дизел и друге нафтне деривате

Преузмите андроид апликацију.