Једење остатака пице је тема која изазива поделе у друштву – неки обожавају хладну пицу за доручак, док други морају да је загреју да би истински уживали.
Ако волите да вам остаци пице буду фини и топли и да је разлика између свеже печене и оне загрејане једва приметна, испробајте трик који је описан у наставку.
Ако желите да пица остане хрскава, клоните се микроталасне пећнице.
Кад подгревате пицу текстура пице треба да остане иста. Све што вам треба је употреба вентилатора за врући ваздух у рерни, који ће обезбедити да ваша пица остане хрскава, а препоручљиво је да пицу претходно попрскате са мало уља за додатну хрскавост. На овај начин ваша претходно загрејана пица неће бити гумена или мокра и подсећаће на свеже печену.
Да се тесто за пицу не осуши, можете ставити посуду са мало воде на дно рерне.
Трајање загревања и температуру можете прилагодити дебљини пице и количини пуњења, али је оптимално 4 минута на 200 степени Целзијуса.
Преузмите андроид апликацију.