Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Навијачи у Мелбурну вређали Медведева на националној основи (ВИДЕО)

Данил Медведев коментарисао је неспортско понашање навијача у Мелбурну, а сада је објављен и снимак који приказује шта је све скандирано Русу у великом финалу.
Медведев
Фото: Танјуг/AP/Tertius Pickard

Аустралијска публика често је ратовала са Новаком Ђоковићем, сада је то чинила са Данилом Медведевим, ком су у једном моменту викали „врати се у Русију“, што можете чути на приложеном снимку.

Прозивке упућене Медведеву, биле су присутне готово кроз читав меч.

Славиле су се његове дупле сервис грешке овацијама, ометали су га у паузи између првог и другог сервиса, због тога је два пута ушао у расправу са судијом.

Због свега је на крају био огорчен и то је признао на конференцији.

„Дете је престало да сања. Ако буде неки турнир у Москви играћу пре тамо, него на Ролан Гаросу или Вимблдону. Од сад играм само за себе, за своју породицу, да зарадим. Данас је једном детету уништен сан“, рекао је Медведев.

Потом је додао:

„Пре него што Рафа сервира када један тип повиче хајде Даниле, а хиљаду људи га ућуткује. Мислим да после тридесете више нећу играти тенис.“

Након тога је истакао и да су „људи, изгледа, лагали“:

„Када сам почео да играм против Новака, Надала и Роџера , било је много приче да сви хоћемо нову генерацију. То ми је дало самопоуздање, изгледа да су људи лагали, када год изађем на терен то не видим“, закључио је Рус.

Del Potro se vraća na teren posle dve i po godine

Преузмите андроид апликацију.