Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

„NaVi“ долази до великог трофеја у Келну свладавши „G2 Esports“

Natus Vincere долази до великог трофеја у Келну савладавши G2 Esports без изгубљене мапе, резултатом 3-0 (16-11 Dust2, 16-14 Mirage, 16-13 Nuke).

G2 Esports је пружио јак отпор и сваку партију одвео у неизвесну завршницу, што није био случај када су се прошли пут у LAN финалу сусреле ове две екипе.

Фото: PrtSc/Twitch/ESL_CSGO

На све три мапе гледали смо изузетно неизвесну завршницу у којој је на полувремену предност износила по једну рунду, а NaVi је био тај који је у наставку односио победу. На Dust2 захваљујући јакој одбрани, на Mirage захваљујући томе што су успели прво да зауставе налет G2 Esports при резлтату 7-11 а потом и да спрече G2 Esports да избори продужетке у 30. рунди.

Фото: PrtSc/Twitch/ESL_CSGO

Nuke је попут прве две мапе донео пуно узбуђења, G2 Esports је успевао да остане у игри, али их је на крају непостављање бомбе у рунди у којој је NaVi имао само један снајпер уз четири пиштоља, скупо коштало. NaVi је знао како да приведе мапу и меч крају и додао још један велики трофеј у своју колекцију.

Фото: PrtSc/Twitch/ESL_CSGO

MVP играч турнира је AleksandrS1mpleKostyliev који је завршио турнир са невероватним 1.51 рејтингом чиме је пружио једно од најбољих издања које смо икада видели на неком од највећих CS:GO турнира.

G2 Esports иако је доживео убедљив пораз у финалу, морамо напоменути да је екипа предвођена браћом Ковач много показала током целог турнира.

 

Ознаке