Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Насликај и ти своје ремек-дело уз вино – забава је загарантована (ВИДЕО)

Уколико сте особа која воли да слика и цени вредност креативног процеса, корак по корак, онда је сликарска радионица „Art & Fun Club“ идеална за вас.

Иако данашњи начин живота диктира своју брзину и доток великог броја информација, овакве радионице за одрасле су идеална прилика да успорите темпо и посветите се дивном сликарском хобију.

И баш зато што се не сећате кад сте последњи пут држали четкицу у рукама, време је да се поново присетите мириса акрилне боје и добро познатог осећаја стварања.

Уколико никад нисте сликали акрилним бојама на платну, без бриге, ово није сликарска школа намењена искусним сликарима у којој оцењују ваш рад.

Ово је скуп аматера и свих оних љубитеља уметности који цене вредност креативног изражавања уз пиће по жељи, препоручује се чаша вина.
Фото: Градске инфо

Двочасовну радионицу предводе искусни сликари, где вас корак по корак наводе и усмеравају ка остварењу правог малог ремек-дела, које на крају носите са собом.

На таквим радионицама можете да доживите право сликарско искуство у неформалној атмосфери „Гастро Катедра“ локала јер „Art & Fun Club“  радионицу предводи сликарка Мирјана Патафта.

Зато без бриге, иако сте уверени да немате сликарског дара и да је то вештина која не може да се савлада, варате се, јер ћете на један забаван начин доћи до резултата.
Фото: Градске инфо

Можда ће вам несвакидашње искуство постати ново место за излазак на којима ћете доживети пуно забаве и смеха док стварате, таман спојите лепо и корисно.

Пробајте, никад се не зна, можда откријете да се у вама крије мали Пикасо и да ваш „празан“ зид у стану чека да га начините малом галеријом руком ствараном.

И не заборавите да се забављате, јер су сви учесници аматери баш као и ви.
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо

Priča o Almaškoj crkvi, građenoj iz inata da bude najviša u gradu

Преузмите андроид апликацију.