Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Нападач Мађарске: Долазимо у Београд по три бода

У јеку узбудљивих дешавања на Светском првенству у кошарци, на ком је репрезентација Србије после девет година изборила полуфинале, наша најбоља фудбалска селекција овог четвртка наставља квалификације за Европско првенство. Ривал је Мађарска, лидер групе Г, истина са истим бројем бодова као „орлови“ (7).
Фото: Танјуг/Tamas Kovacs/MTI via AP

Њен нападач Барнабас Варга очекује жесток у борбу са „орловима“, али исто тако верује да ће се његов тим певајући вратити са стадиона Црвене звезде. И задржати шансе да директно оду на ЕУРО у Немачкој следеће године.

„Биће тешка утакмица, али ми идемо у Београд по три поена. Свесни смо наравно да то није лак задатак, али могуће је да се оствари“, рекао је пре пута центарфор Ференцвароша.

Репрезентативцу комшијске државе криво је што његова екипа неће имати подршку са трибина, јер домаћин одрађује суспензију изречену од стране Европске фудбалске федерације, па мечу не могу да присуствују одрасле особе већ само млађа деца.

„Жао ми је, јер ни наши навијачи неће моћи да буду тамо… „, мири се са ситуацијом Варга.

„Орлови“ су до сада савладали Литванију и Црну Гору, са по 2:0, одиграли 1:1 са Бугарском, док су Мађари победили Бугаре (3:0) и Литванце (2:0), а ремизирали са Црногорцима (0:0).

Iz Litvanije samo čestitke – Litvanci posle poraza hvale srpske košarkaše (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.