Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Нани наставља каријеру у Аустралији

Некадашњи фудбалер Манчестер јунајтеда, Нани, који ће у новембру напунити 36 година, каријеру ће наставити у Аустралији, где је потписао уговор са екипом Мелбурн Виктори, саопштио је овај клуб.
Фото: WikimediaCommons/Gordon Flood

Искусни Португалац који је најдубљи траг оставио у Манчестер јунајтеду присато је да након епизода у Сједињеним Америчким Државама и Италији пресели на најмањи континент.

„Узбуђен сам због новог поглавља у мојој каријери и што ћу играти у Аустралији. Разговарао сам са тренером Поповићем и знам да је Мелбурн тим који жели да осваја трофеје и ту смо се пронашли. Колико сам могао да видим навијачи су међу најбољима, не само у Аустралији већ могу да се пореде и са онима у Европи и једва чекам да осетим ту атмосферу“, рекао је Нани.

Пре Нанија клуб из Мелбурна је ангажовао шест нових фудбалера и тренер Тони Поповић сматра да ће екипа бити конкурента у борби за титулу.

„Поносни смо што смо усели да ангажујемо тако квалитетног играча какав је Нани. Његово искуство ће нам много помоћи и верујемо да ћемо заједно успети да остваримо велике резултате“, рекао је Поповић.


Marko Milovanović zvanično potpisao ugovor sa Almerijom

Преузмите андроид апликацију.