Почетна > Србија
Србија

Најпопуларније Нетфликс серије у Србији у претходној недељи (9-15. јануар)

У доба године када су напољу све ниже температуре, многи грађани се одлучују да уместо излазака, остану ушушкани у својим домовима пред телевизором. Нетфликс је најпопуларнија стриминг платформа на свету и то са разлогом. Преко 3600 филмова и 1800 телевизијских серија је доступно на овој платформи покренутој 1997. године.
Фото: Pixabay

Нетфликс је најпопуларнија стриминг платформа на свету и то са разлогом. Преко 3600 филмова и 1800 телевизијских серија је доступно на овој платформи покренутој 1997. године.

Како се ова платформа популаризовала у свету, све чешћи корисници Нетфликс услуга су и грађани Србије. Уз помоћ Нетфликсове корисничке аналитике, можемо да видимо које су то телевизијске серије најгледаније међу нашим становништвом.

У наставку ћемо вам представити 10 најгледанијих емисија на Нетфликсу у Србији током прошле седмице.

10. „Harry & Meghan: Limited Series“

Од удварања до изласка из краљевског живота, Хари и Меган описују своје сложено животно путовање сопственим речима у овом документарцу.

9. Woman of the Dead – сезона 1

У осветничкој потрази да открије ко је убио њеног мужа, жена на крају открива најдубље и најмрачније тајне своје мале заједнице.

8. Викинзи: Валхала – сезона 1

У овом наставку „Викинга“, који се дешава 100 година након оригинала, пратимо нову генерацију хероја која жели да кује сопствену судбину и створи историју.

7. Алфа мужијаци (Alpha Males) – сезона 1

Педро, Луис, Раул и Санти су четири пријатеља који се осећају помало изгубљено у новом свету који је посвећен јачању жена, сваки покушавајући да се прилагоди на свој насумичан начин.

6. Емили у Паризу (Emily in Paris) – сезона 3

Емили у Паризу је америчка телевизијска серија коју је створио Дарен Стар за Нетфликс. Смештена и снимљена у Паризу, главна улога припала је Лили Колинс која глуми истоимену Емили, Американку која се сели у Француску како би пружила америчку тачку гледишта француској маркетиншкој фирми – „Savoir“.

5. Викинзи: Валхала – сезона 2

Попут 2013. године изгледа да Викинзи поново врше опсаду на серијски свет, овај пут на Нетфликс платформи. Да ли ће успети да засене Рагнара и оригинални серијал?

4. Ginny & Georgia – сезона 1

Џорџија и њено двоје деце, Џини и Остин, крећу на север у потрази за новим почетком, али откривају да је пут ка новим почецима прилично нераван.

3. „Wednesday“ – сезона 1

Паметна, саркастична и помало мртва изнутра, Венздеј Адамс истражује низ убистава док склапа нове пријатеље и непријатеље на Академији “Nevermore“.

2. Калеидоскоп (Kaleidoscope)

Главни лопов и његова посада покушавају да изврше епску и разрађену пљачку вредну 7 милијарди долара, али издаја, похлепа и друге претње поткопавају њихове планове.

Ginny & Georgia – сезона 2

Друга сезона, ове породичне драме, остала је најпопуларнија Нетсфликс серија међу становницима Србије и у претходној недељи.

Колико се листа за недељу дана изменила, можете погледати на линку испод.


Najpopularnije Netfliks serije u Srbiji u prethodnoj nedelji (25. decembar – 01. januar)

Преузмите андроид апликацију.