Почетна > Србија
Србија

Најпопуларније Нетфликс серије у Србији у претходној недељи (2-8. јануар)

За време божићних празника, једна од омиљених активности међу људима јесте гледање филмова и серија. Будући да је Нетфликс најпознатија стриминг платформа у свету, многи се одлучују да серијале прате управо преко ове платформе.
Фото: Pixabay/tomasi

Нетфликс је најпопуларнија стриминг платформа на свету и то са разлогом. Преко 3600 филмова и 1800 телевизијских серија је доступно на овој платформи покренутој 1997. године.

Како се ова платформа популаризовала у свету, све чешћи корисници Нетфликс услуга су и грађани Србије. Уз помоћ Нетфликсове корисничке аналитике, можемо да видимо које су то телевизијске серије најгледаније међу нашим становништвом.

У наставку ћемо вам представити 10 најгледанијих емисија на Нетфликсу у Србији током прошле седмице.

10. Rise of Empires: Ottoman: Mehmed vs. Vlad

Други део турске документарне серије почиње неколико година након што је султан Мехмед II освојио Константинопољ, драгуљ Византијског царства, и фокусира се на његовој крвној освети Владу III, познатијем као Влад Дракула.

9. Алфа мужијаци (Alpha Males) – сезона 1

Педро, Луис, Раул и Санти су четири пријатеља који се осећају помало изгубљено у новом свету који је посвећен јачању жена, сваки покушавајући да се прилагоди на свој насумичан начин.

8. Издаја (Treason)

Светла будућност заменика Војне обавештајне службе Велике Британије добија нагли заплет након што га сусрет са руским шпијуном приморава да преиспита читав свој живот.

7. Alice in Borderland – сезона 2

„Alice in Borderland“ је јапанска научнофантастична драма из 2020. године, телевизијска серија заснована на манги Харо Асоа. Серију је режирао Шинсуке Сато.

6. Lady Voyeur

Талентована, хакерка бива увучена у опасну истрагу након што њена комшиница проститутка одлази на викенд путовање.

5. Ginny & Georgia – сезона 1

Џорџија и њено двоје деце, Џини и Остин, крећу на север у потрази за новим почетком, али откривају да је пут ка новим почецима прилично нераван.

4. Емили у Паризу (Emily in Paris) – сезона 3

Емили у Паризу је америчка телевизијска серија коју је створио Дарен Стар за Нетфликс. Смештена и снимљена у Паризу, главна улога припала је Лили Колинс која глуми истоимену Емили, Американку која се сели у Француску како би пружила америчку тачку гледишта француској маркетиншкој фирми – „Savoir“.

3. „Wednesday“ – сезона 1

Паметна, саркастична и помало мртва изнутра, Венздеј Адамс истражује низ убистава док склапа нове пријатеље и непријатеље на Академији “Nevermore“.

2. Калеидоскоп (Kaleidoscope)

Главни лопов и његова посада покушавају да изврше епску и разрађену пљачку вредну 7 милијарди долара, али издаја, похлепа и друге претње поткопавају њихове планове.

Ginny & Georgia – сезона 2

Друга сезона, ове породичне драме, била је најпопуларнија Нетсфликс серија међу становницима Србије у претходној недељи.

Najpopularnije Netfliks serije u Srbiji u prethodnoj nedelji (25. decembar – 01. januar)

Преузмите андроид апликацију.