Почетна > Србија
Србија

Најпопуларније Нетфликс серије у Србији у претходној недељи (12-18. децембар)

Приближавају нам се празници, а нема бољег начина да се загрејемо за ту атмосферу уз најпопуларније серије Нетфликс продукције. Нетфликс је најпопуларнија стриминг платформа на свету и то са разлогом. Преко 3600 филмова и 1800 телевизијских серија је доступно на овој платформи покренутој 1997. године.
Фото: Pixabay/Tumisu

Како се ова платформа популаризовала у свету, све чешћи корисници Нетфликс услуга су и грађани Србије. Успомоћ Нетфликсове корисничке аналитике, можемо да видимо које су то телевизијске серије најгледаније међу нашим становништвом.

У наставку ћемо вам представити 10 најгледанијих емисија на Нетфликсу у Србији током прошле седмице односно у периоду од 12. до 18. децембра.

10. „Sonic Prime“ – сезона 1

Када експлозивна битка са др. Егманом уништи универзум, Соник јури кроз паралелне димензије да би се поново повезао са својим пријатељима и спасио свет.

9. Елита (Elite) – сезона 6

Када се три тинејџера из радничке класе упишу у ексклузивну приватну школу у Шпанији, сукоб између њих и богатих ученика доводи до убиства.

8.  Мрзим божић (I Hate Christmas) – сезона 1

У сусрет празницима серија која је у духу Божића, додуше оног у Америци, приволела је људе и са наших простора.

Након што је лагала своју породицу да има дечка, самохрана медицинска сестра почиње очајничку потрагу да пронађе партнера до Божића — што је за 24 дана.

7. Круна (The Crown) – сезона 5

После смрти Краљице Елизабете II овај серијал о животу краљевске породице је брзо избио на топ 10 листе најгледанијих серија широм света. Тако је и у Србији. Будући да је краљица преминула 8. септембра, није чудно што је пета сезона тренутно најпопуларнија у Србији, пошто су неки гледаоци већ успели да „савладају“ претходне сезоне. Серијал се састоји из 5 сезона од по 10 епизода, а прва сезона је премијерно приказана 2016 године.

Овај серијал се фокусира на живот краљице Елизабете II као младе тек удате девојке која се суочава притиском вођења најпознатије монархије, док успоставља везу са легендарним премијером Сер Винстоном Черчилом. Британско царство је у опадању, политички свет је у нереду, али настаје нова ера. Мајсторски исписан сценарио Питера Моргана открива гледаоцима краљичино приватно путовање иза фасаде креиране од стране јавности и медија.

6. „Firefly lane“ – сезона 2

Најбоље пријатељице Тули и Кејт подржавају једно друго у добрим и лошим временима нераскидивом везом која их води од тинејџерских година до 40-их.

5. 1899 – сезона 1
Када мистериозни догађаји промене курс имигрантског брода који је кренуо ка Њујорку 1899. године, његовим збуњеним путницима се отвара загонетна загонетка.

4. Регрут (The Recruit) – сезона 1

Адвокат почетник у CIA безглаво посрће у опасан свет међународне шпијунаже када бивши агент прети да ће открити тајне агенције.

3. „Too Hot To Handle“ – сезона 4

Ријалити шоу који прати десет младића и девојака који долазе у луксузни резорт како би четири седмице испијали коктеле и флертовали једни с другима из чисте забаве. У реалности их дочекује потпуно друга прича те морају одбацити све сексуалне активности и повезати се на другом нивоу.

2. „Harry & Meghan: Limited Series“

Од удварања до изласка из краљевског живота, Хари и Меган деле своје сложено путовање сопственим речима у овом документарцу.

1. „Wednesday“ – сезона 1

Паметна, саркастична и помало мртва изнутра, Венздеј Адамс истражује низ убистава док склапа нове пријатеље – и непријатеље – на Академији “Nevermore“.

На линку испод можете погледати прошлонедељну листу и упоредити колико се изменила.

Najpopularnije Netfliks serije u Srbiji u prethodnoj nedelji (5-11 decembar)

Преузмите андроид апликацију.