Почетна > Србија
Србија

Најдуже задржавање на граничним прелазима Градина, Хоргош и Хоргош 2

На граничним прелазима у Србији путничка возила се данас најдуже задржавају на Градини, Хоргошу и Хоргошу 2, око сат времена, саопштило је ЈП Путеви Србије.
Фото: Танјуг/Александра Орлић

Према информацијама Управе граничне полиције, задржавање путничких возила на граничним прелазима Хоргош и Хоргош 2 на излазу је 60 минута, док је на Градини задржавање на улазу је 70 минута, а на излазу 20 минута.

На граничном прелазу Батровци на улазу се чека 30 минута, на граничном прелазу Сремска Рача на улазу и излазу задржавање је 20 минута, на Гостуну на улазу и излазу 30 минута, а на граничном прелазу Прешево на излазу 25 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

Како је наведено, на мосту преко канала код Оџака продужавају се радови на рехабилитацији пута до 21. августа, а саобраћај ће се у зони радова одвијати наизменичним пропуштањем возила, регулисан семафорима.

На деоници Прељина – Паковраће, од осам до 16 часова, изводиће се радови на хумунизирању банкине, у смеру ка Београду, а за саобраћај је у зони радова заузета зауставна саобраћајна трака.

Радови на санацији клизишта „Дубоко 3“ на Обреновачком путу, у смеру ка Обреновцу, продужавају се до 21. августа.

Радови се изводе у путном појасу и регулисани су махачима, без утицаја на одвијање саобраћаја осим приликом уласка или изласка механизације на градилиште, када ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем.

На деоници Чачак (Гуча) – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, продужавају се радови на редовном одржавању до 31. августа, који ће се изводити радним данима од осам до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, док се викендима и током празника враћа редован режим саобраћаја.

Радови на појачаном одржавању на путу Бабушница – Свође , трајаће до 01. маја 2024.године, а саобраћај у зони радова ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Od nedelje prijava za jednokratnu pomoć za majke dece do 16 godina

Преузмите андроид апликацију.