Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Најбољи новосадски ђаци представљени на билбордима! (ФОТО)

Удружење за промоцију друштвене одговорности и ове године наставља пројекат Учим+Знам=Вредим у Новом Саду чији је циљ промовисање најбољих ђака основних и средњих школа на билбордима и кроз медијску кампању.
Фото: УЗВ

На осам билборда на Булевару ослобођења, Булевару цара Лазара, Булевару Јаше Томића и у Хајдук Вељковој улици представљено је 70 ученица и ученика, ђака генерације у основним и средњим школама у прошлој школској години, као и освајачи награда на домаћим и међународним такмичењима који су својим успесима представљали своје школе и наш град у земљи и свету.

Због претходне године која је, такође, била обележена бројним изазовима, одлучили смо да све пријављене ђаке из школа које су се одазвале на наш конкурс представимо на билбордима на најпрометнијим улицама у граду и представимо њихов успех, било да су ђаци генерације или освајачи престижних награда у области науке и уметности. О њиховим успесима подробније ћете моћи да сазнате на интернет страници пројекта www.uzv.rs у наредним данима.

Овај пројекат подржан је од стране Градске управе за образовање и Покрајинског секретаријата за образовање.

Удружење за промоцију друштвене одговорности кроз пројекат Учим+Знам=Вредим, који се спроводи од 2015. године, наставиће и даље да подржава и промовише успех младих, представљајући их као праве друштвене узоре.

Novi Sad dobija novu liniju gradskog prevoza

Преузмите андроид апликацију.