Почетна > Нови Сад
Нови Сад Новосадске приче

Најбоља места за “улепшавање“ вашег телефона

Иако је човеков најбољи пријатељ некада био пас, данас можемо приметити да су његово место у већини случајева заузели мобилни телефони.
Фото: Градске инфо

То нас толико и не чуди уколико се осврнемо на то да Новосађани данас заиста никуда не иду без њих, док своје кућне љубимце, понекад, ипак оставе код куће.

Наши суграђани, а поготово суграђанке, познати су по томе што обожавају да прате модне трендове.

Како су телефони постали саставни део наших живота, сасвим је нормално да се пажња почела усмеравати и на то како они заправо изгледају.

Девојке су у овом новом тренду почеле поготово да уживају и обраћају пажњу на сваки могући детаљ.

Из тог разлога често можете налетети на Новосађанке чије су маске за телефоне у потпуности укомбиноване са њиховом одевном комбинацијом.

Пажња се обраћа на све детаље!

Представљамо вам неколико продавница у којима постоји највећи, најлепши и најквалитетнији избор маски за готово све врсте телефона.
Фото: Градске инфо
“3G Store“

Ову продавницу у Новом Саду можете пронаћи на неколико места, у улици Краља Александра 5, али и у тржним центрима “Променада“ и “БИГ“.

Поседују палету од преко 40.000 различитих производа која их је позиционирала као једну од јачих продавница опреме за мобилне телефоне на тржишту.

На њиховим продајним местима можете пронаћи не само широк асортиман маски и футрола за мобилне телефоне, већ и заштитних стакала за екране, батерија за мобилне телефоне, пуњача, bluetooth опреме и опреме за коришћење телефона у аутомобилима као што су ауто-пуњачи, ауто-држачи, навигације итд…

Фото: Градске инфо
“Liman Mobile“

На адреси Железничка 50 налази се Новосађанима добро позната продавница опреме за мобилне телефоне. Ради се о продајном месту са веома дугом традицијом у којој важи оно “Када једном дођеш, увек се враћаш“.

Овде, такође, можете стилизовати свој телефон и обући га у најлепше и најсавременије маскице, али је “Liman Mobile“ надалеко познат и по експресно брзој поправци телефона.

Шушка се да код њих поправка екрана на вашем “љубимцу“ понекад буде готова и за 35 минута. Због тога није ни чудно што важе за продавницу коју “бије добар глас“.

Од пратеће опреме за телефон имају све, од игле до локомотиве, а љубазно особље ће вам изаћи у сусрет и уколико вам затреба нови телефон, нова батерија, репарација стакла, па чак и декодирање телефона.

Фото: Градске инфо
“Mobiland Exclusive“

Ради се о локалној компанији, основаној у Новом Саду која је своје пословање проширила и на границе Сомбора и Зрењанина.

Њихово озбиљно пословање огледа се у великом броју продајних места широм Новог Сада. Можете их пронаћи на адресама Јеврејска 34, Јеврејска 15, Булевар ослобођења 66, Булевар ослобођења 77 и у ТЦ “Променада“.

Уколико свратите до било које продавнице “Mobiland Exclusive“ не само да се можете снабдети свом потребном опремом за ваш телефон, већ себе можете обрадовати и новим “selfie stick“-ом, или електронском цигаретом које су тренутно веома популарне.

Фото: Градске инфо
“RiM mobile“

У питању је једна од најстаријих продавница са овом наменом у нашем граду. Пре 21. годину отворена је прва “RiM mobile“ продавница, док данас броје чак пет продајних места на различитим локацијама.

Дугогодишње искуство учинило је да “са врата“ препознају потребе својих муштерија, те вам је врхунска услуга у овим продавницама готово загарантована.

Можете их пронаћи на адресама Јеврејска 23, Јеврејска 36, Краља Александра 9 и на Булевару ослобођења 30а и 63а.

За разлику од претходних продавница са додатном опремом, познати су и по сервисивању мобилних телефона.

Otvorena kuhinja večeras na Trgu Republike

Преузмите андроид апликацију.