Почетна > Нови Сад

Актуелно Културна сцена Нови Сад

Најава дешавања у Културним станицама од 11. до 18. децембра

Културне станице у Новом Саду од 11 до 18. децембра имају следећи распоред дешавања:
свилара
Фото: Градске инфо
Опен Студио са Антонелом Дианом

Позивамо све заинтересоване да присуствују једночасовном догађају „ОПЕН СТУДИО“ са Антонелом Дианом 11. децембра у 18.00 часова у КС Барка. Посетиоци ће бити у прилици да сведоче радовима који су још увек у процесу настанка у склопу пројекта резиденције у КС Барка.

Пројекција шпанског филма „Рођене да пате“

Позивамо вас у понедељак 11.12. у Културну станицу Свилара на пројекцију филма „Рођене да пате“ коју Мрежа културних станица организује у сарадњи са Амбасадом Шпаније у Србији и Филозофским факултетом у Новом Саду. Улаз је слободан!

Вече Абрахама Пала-Пурпурни багреми

Музичко вече Абрахама Пала „Пурпурни багреми“ биће одржано 11. децембра у 20.00 часова у Културној станици Еђшег. Пурпурни багреми је музичко вече посвећено Палу Абрахаму. Публика ће имати прилике да ужива у мелодијама овог светски познатог а ипак нашег композитора из Апатина, у изведби Др и Др ум. Аготе Виткаи К. ред. професора концертног и оперског певања, Роберта Молнара драмског уметника и Др. ум. Давида Клема композитора и пијанисте. Песме проткане љубављу, страшћу али често и духовитошћу ће учинити да измаме осмехе и доживе искрене емоције у гледалишту.

Документарни филм „Земља живих“ у КС Ковиљ и КС Буковац

Позивамо вас на пројекцију документарног филма „Земља живих“ у КС Ковиљ. Пројекција је заказана за уторак, 12. децембар у 13.00 часова. Пројекција филма заказана је и за 13. децмебар у КС Буковац са почетком од 19.00 часова. Улаз је бесплатан!

Music Stand Up Performance

Music Stand Up Performance биће одржан 15. децембра у 20.00 часова у Културној станици Барка. Музички Stand Up Performance Александра Саше Петровића, Сенке Недељковић & Light classic band orchestra.

Годишњи концерт „Мом селу на дар“

Годишњи концерт „Мом селу на дар“ биће одржан 16. децембра у 17.00 часова у Културној станици Степановићево. На концерту се традиционално представљају све наше узрасне групе заједно са гостујућим друштвом. Ове године наши гости су КУД „Стеван Мокрањац“ из Каћа и КУД „Виноградар“ из Лединаца.

Temerinski festival komedije od 11. do 14. decemba u Kulturnom centru “Lukijan Mušicki” u Temerinu

Преузмите андроид апликацију.