Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Надал нема разумевања за Ђоковића

Шпански тенисер Рафаел Надал је рекао да је ситуација са Новаком Ђоковићем врло непријатна и да му га је „на неки начин и жао, али истовремено, знао је услове већ неколико месеци и донео је одлуку“.
Фото: Танјуг/AP/Nick Wass

Надал је за Ројтерс коментарисао ситуацију са Ђоковићем, коме није дозвољено да уђе у Аустралију и тренутно у хотелском карантину чека одлуку о томе да ли ће моћи да заигра на Аустралијан опену.

„Новак је донео своју одлуку, да је хтео да се вакцинише играо би без проблема у Аустралији. Има право на то, али има и последица.“, рекао је шпански тенисер Рафаел Надал.

Шпански тенисер је истакао да још нема јасан став о целој ситуацији.

„Никоме се не допада тренутна ситуација. На неки начин ми га је жао, али истовремено, знао је услове већ неколико месеци и донео је одлуку. Све што се дешава није добро. Ипак, не могу да имам јасно мишљење на све. Не баратам детаљима“, истакао је Надал.

Он је додао да су многи пропатили током пандемије корона вируса и да разуме народ у Аустралији који се побунио јер имају строга правила „локдауна“.

„Верујем у медицину, два пута сам се вакцинисао. Ако то ураде сви неће бити проблема да се игра било где“, поручио је Надал.

Skup podrške Novaku ispred Narodne skupštine u Beogradu, ponovo i na Božić

Преузмите андроид апликацију.