Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Начин на који пишете открива вашу личност

Графологија је наука која открива особине личности на основу анализе рукописа, а начин на који пишете може указати на више од 5.000 различитих особина личности.
Фото: Pixabay/Pexels

Екстроверти имају тенденцију да пишу великим словима, док стидљиви, интровертни типови воле да пишу малим словима. Ако су ваша слова просечне величине, то показује снажну способност фокусирања и концентрације.

Научници кажу да људи који остављају много простора између речи уживају у слободи и независности, док они који остављају мало простора између слова воле друштво других.

Ако су вам речи потпуно помешане, то показује да сте насртљиви или као гомила.

Притискање оловке током писања указује на напетост и бес, док меко писање показује знак посвећености.

Благи притисак значи да сте емпатични и осетљиви.

Ако је тачка на и високо на страници, вероватно имате активну машту. Ако ставите тачку на и тачно изнад слова, то је знак организованости и детаљне оријентације ума.

Ако имате тачку на и, на левој страни, то значи да оклевате, а ако уместо тачке ставите кружић, то значи да сте разиграни и помало детињасти.

Ако су вам слова нагнута удесно, то значи да волите да упознајете нове људе и радите са њима, док слова нагнута улево показују склоност ка резервисању.

Они који праве широку петљу на слово „Л” су опуштени и спонтани, док уска петља значи да сте често напети и да се суздржавате од великиһ корака у животу.

Заобљена слова означавају креативност и уметничку способност, док су шиљаста слова са оштрим врховима знак амбиције. А брзина писања говори о вашој личности.

Ако пишете брзо, велика је вероватноћа да сте нестрпљиви и да не волите да губите време, док писање споро значи да сте методични.

Zbog čega nikada ne treba preskakati obroke?

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке