Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

На сајму аутомобилчића више од 15.000 експоната

Одржан је 4. сајам аутомобилчића у Новом Саду. Посетиоци су имали прилику да виде више од 15.000 експоната и више од 20 колекционара, а овогодишња манифестација осим изложбеног, била је и едукативног карактера.
Фото: PrtSc/Youtube/РТВ

Од куповине и разгледања аутомобилчића, изложених аутомобила марке Порше, олдтајмера, па и мотоцикала, богат изложбени и забавни садржај припремљен је за посетиоце овогодишњег Новосадског сајма аутомобилчића, са посебним акцентом, на безбедност у саобраћају.

„Наш задатак овде је да наше најмлађе, децу па и ове мало старије едукујемо мало о безбедности у саобраћају, о међусобној толеранцији, како бисмо сви остали безбедни и како би и Нови Сад био оно што јесте а заиста јесте и престоница културе и понашања у саобраћају и свих осталих лепих идеја као ова данас што је“, каже Марко Топо, председник Савеза возача Војводине.

Цене аутомобилчића биле су од 100 динара па све до пар стотина евра, за најмлађе је био припремљен и музички програм, а новосадски Паркинг сервис припремио је и 3 бицикла као поклон за срећне учеснике наградне игре.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.